widex sponsor
stichting
topvoetbal
 
dinsdag, 27 juni 2017

Club van 100

04 januari 2016
Door Cor Starreveld

Clubvan100logo 350Club van 100 voor prestatievoetbal: doet u mee?

Het eerste elftal van onze vereniging voetbalt al jaren op een hoog niveau in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal. De Jodan Boys is dan ook een toonaangevende club in onze regio en voor velen een aantrekkelijke vereniging om bij te spelen.

Ambitie

Jodan Boys wil graag prestatievoetbal op hoofdklasseniveau blijven spelen: met goede trainers- en begeleiders voor zowel senioren als junioren als pupillen. Helaas hebben een paar bedrijven die sinds jaar en dag zeer loyaal zijn geweest aan onze vereniging om economische redenen moeten stoppen als sponsor. Dit betekent dat we uiteraard zoeken naar nieuwe sponsoren, maar we vragen ook jullie hulp om prestatievoetbal te kunnen blijven spelen.

Club van 100

Om prestatievoetbal blijvend te steunen, is een Club van 100 opgericht. Hierin zitten mensen die hun betrokkenheid bij het prestatievoetbal van onze vereniging met een extra bijdrage willen uiten. Leden van de Club van 100 betalen elk jaar (minimaal) 100 euro. De Club van 100 kende een vliegende start: er zijn al meer dan 60 aanmeldingen.

NB: Het getal 100 slaat niet op het aantal leden, maar op het jaarlijks te doneren bedrag. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

 

Wat krijgt u er voor terug?

  • U ontvangt twee keer per jaar een toegangsbewijs voor het bezoeken van een thuiswedstrijd van Jodan Boys 1, inclusief toegang tot het sponsorhome.
  • U wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse donateursavond.
  • U ontvangt per e-mail de voorbeschouwing van de thuiswedstrijden van het eerste elftal en een jaarlijkse nieuwsbrief.
  • U krijgt een naamsvermelding op het bord van de Club van 100 in de kantine.

 

Hoe kunt u donateur van de Club van 100 worden?

Meedoen is heel gemakkelijk. Stuur een mail naar: corstarreveld@hotmail.com. We nemen daarna contact met u op om het inschrijfformulier met u in te vullen. U ontvangt dan ook het Reglement van de Club van 100. U kunt zich ook persoonlijk aanmelden bij Cor Starreveld, Ad den Edel, Wim van den Brink en Gerard Wolters.